the Rainbow Networks
+++eXy FFA
Map: q3dm12
Players: 2 / 24
The golden pot › RAINBOW NETWORKS › Tech & Support › CPMA
CPMA
Something wrong with our servers or your system?
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Post new topic   Reply to topic   Printer Friendly Page     Forum IndexTech & Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SnooSnoo
Übergod
Übergod


Joined: Aug 18, 2007
Posts: 1453
Location: Croatia

PostPosted: Mon Apr 07, 2008 2:28 pm    Post subject: Re: CPMA Reply with quote

kernel_panic wrote:
Am I the only one experiencing random crashes when connecting to the CPMA server? I have to reboot the painful way every so often that I don't connect anymore...

Dont have that problem.

_________________
Back to top
View user's profile
[sXe]
Forum Addict
Forum Addict


Joined: Sep 27, 2007
Posts: 354
Location: Germany

PostPosted: Mon Apr 07, 2008 2:57 pm    Post subject: Re: autorecord mess³³³ Reply with quote

dohgob wrote:
Derity wrote:
isnt it enough to disable it on the client-side?
it is.

As a rather active promode player it's rather annoying always to type /stoprecord when a match starts. Certainly I can bind that shit for my lazyness but finally I don't need plenty of fragments of cut demos (the more matches I play). So that was my question how to disable it in OA bcuz playing CPMA within Q3A doesn't cause any autorecord with same cfg (!) no influence by autorecord 0 :/

_________________

Back to top
View user's profile
dohgob
Happy Camper
Happy Camper


Joined: Sep 03, 2007
Posts: 66
Location: Bulgaria

PostPosted: Mon Apr 07, 2008 4:57 pm    Post subject: Re: CPMA Reply with quote

add this to your cfg:

seta ch_recordMessage "0"


[sXe wrote:
"]Dude u got me again...! :blarg: Yes I also use the newest cnq3 as a improved executable file for CPMA but the new LG sound is quite annoying -> even more fear to all shaftlamers with over 40 % lg dmg :<
Yep, LG sound is way too loud when shooting at walls :)
And I am pretty sure that by "40 % lg dmg" you actually mean 40% LG accuracy. Anyway, in real duel 40% is hardly possible - one need to spam alot, and thats not good for percentage.
Oh, and why do you think fixed sound has anything to do with aim?
Back to top
View user's profile
[sXe]
Forum Addict
Forum Addict


Joined: Sep 27, 2007
Posts: 354
Location: Germany

PostPosted: Mon Apr 07, 2008 8:25 pm    Post subject: Re: CPMA Reply with quote

Nothing...being only a bit sarcastic cuz ArQon's work isn't appreciated by many players :]

Sry ch_recordMessage "0" only disable the recordMessage but not the record at all ;P

_________________

Back to top
View user's profile
dohgob
Happy Camper
Happy Camper


Joined: Sep 03, 2007
Posts: 66
Location: Bulgaria

PostPosted: Mon Apr 07, 2008 11:29 pm    Post subject: Re: CPMA Reply with quote

Dunno why it's bothering you. It's not like there is some sort of decrease in performance or anything. You can always try seta cg_autoAction "0" though. There is plenty of info btw, try reading docs before asking questions. You may find some cool stuff in there.
Back to top
View user's profile
SnooSnoo
Übergod
Übergod


Joined: Aug 18, 2007
Posts: 1453
Location: Croatia

PostPosted: Tue Apr 08, 2008 7:30 am    Post subject: Re: CPMA Reply with quote

dohgob wrote:
Dunno why it's bothering you. It's not like there is some sort of decrease in performance or anything. You can always try seta cg_autoAction "0" though. There is plenty of info btw, try reading docs before asking questions. You may find some cool stuff in there.

The forum is here so everyone doesent have to read everything by himself, but to have nice and knowledgable ppl helping them out (like you). ^_^

_________________
Back to top
View user's profile
[sXe]
Forum Addict
Forum Addict


Joined: Sep 27, 2007
Posts: 354
Location: Germany

PostPosted: Sat Apr 12, 2008 10:38 pm    Post subject: Re: CPMA Reply with quote

Another CPMA server is nice but running it as a pure server makes me not able to use the pm models anymore (brightskins)... :/

_________________

Back to top
View user's profile
dohgob
Happy Camper
Happy Camper


Joined: Sep 03, 2007
Posts: 66
Location: Bulgaria

PostPosted: Sun Apr 13, 2008 10:33 pm    Post subject: Re: CPMA Reply with quote

I got no problems. Can't join using Q3 though :(

Try cg_enemyModel "sarge/pm". That's how I "fixed' it.
Back to top
View user's profile
[sXe]
Forum Addict
Forum Addict


Joined: Sep 27, 2007
Posts: 354
Location: Germany

PostPosted: Mon Apr 14, 2008 12:42 pm    Post subject: Re: CPMA Reply with quote

Dude the point is: I usually do prefer pm models in CPMA but the 2nd CPMA server doesn't allow it => game crash. That's why u are not able to join the server with @ Q3A. It's a pure OA Server. Finally I always hav to change cg_enemymodel when switching the different promode servers.

_________________

Back to top
View user's profile
dohgob
Happy Camper
Happy Camper


Joined: Sep 03, 2007
Posts: 66
Location: Bulgaria

PostPosted: Mon Apr 14, 2008 6:02 pm    Post subject: Re: CPMA Reply with quote

lol, I lived to see sXe telling whats "wrong" with my q3... You thought I was asking for advice or something? gtfo ragequit kiddie :pft:

I have no problems using PM skins on ANY server, including #2 CPMA (vq3). Dunno what have you done and I don't really care. Make a bind then, so you won't have to type cg_enemyModel [your fav] every time.
Back to top
View user's profile
kernel_panic
Übergod
Übergod


Joined: Aug 28, 2007
Posts: 751
Location: uk

PostPosted: Mon Apr 14, 2008 6:24 pm    Post subject: Re: CPMA Reply with quote

Quote::
lol, I lived to see sXe telling whats "wrong" with my q3... You thought I was asking for advice or something? gtfo ragequit kiddie

Hahahah! Oh, man, you are the most difficult guy to deal with in this hemisphere. Funny, though.

_________________
"Fuelling off topic babble since day 1."
Back to top
View user's profile
dohgob
Happy Camper
Happy Camper


Joined: Sep 03, 2007
Posts: 66
Location: Bulgaria

PostPosted: Tue Apr 15, 2008 2:15 pm    Post subject: Re: CPMA Reply with quote

He is stupid therefore annoying. Plus ragequit all the time. You know, everything is fine until he starts losing "desperately". Thats the point when he "gotta go" + \quit haha and moves to another server :) funny
Back to top
View user's profile
[sXe]
Forum Addict
Forum Addict


Joined: Sep 27, 2007
Posts: 354
Location: Germany

PostPosted: Tue Apr 15, 2008 2:21 pm    Post subject: Re: CPMA Reply with quote

I told sometimes before that I often gtg bcuz of the stupid gamma crash on my computer. But I think u cannot help me with that problem neither :s

_________________

Back to top
View user's profile
dohgob
Happy Camper
Happy Camper


Joined: Sep 03, 2007
Posts: 66
Location: Bulgaria

PostPosted: Tue Apr 15, 2008 2:45 pm    Post subject: Re: CPMA Reply with quote

Now that's somewhat original. Most people of your type excuse with their moms... I am not aware of that problem. And I doubt it has anything to do with your constant ragequit :D
Back to top
View user's profile
Derity
Forum Addict
Forum Addict


Joined: Aug 23, 2007
Posts: 257
Location: 49°14' 7°00'

PostPosted: Tue Apr 15, 2008 5:00 pm    Post subject: Re: CPMA Reply with quote

hehe, gammacrash only occurs while losing ;)
next time it is "disc hack" :D

_________________
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic   Printer Friendly Page     Forum Index -> Tech & Support All times are GMT + 1 Hour
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 3 of 5


Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


The Rainbow Networks website is hosted by JockeTF and Soder on furver.se.

The Rainbow Networks
Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy
Azul theme and related images designed by Jamin